FOTO by Zara

Moda

Praktičnu i jednostavnu shopper torbu iz Zare krase karirani uzorak i Mickey

Krešimir Šustić 30. studenoga 2020.

Idealna je za shopping božićnih poklona u koji uskoro krećemo

Ako se nešto ističe u svijetu modnih dodataka, onda su to definitivno svestrani modeli torbica, koje su napravljene kako bi nam pojednostavnile život u svakom trenutku.

Prilikom kupnje novih primjeraka, uvijek težimo za nečim originalnim i praktičnim, kako bismo mogli uvrstiti sve potrebne stvarčice i pritom si olakšati život na dnevnoj bazi.

Znamo da za večernja i party izdanja biramo sofisticirane modele elegantnog izdanja, koje s lakoćom kombiniramo uz raskošne bluze, zavodljive haljine i visoke pete.

No odlazak u kupovinu ili cjelodnevno trčkaranje gradom ipak zahtijeva one prostranije torbe u koje ćemo moći ubaciti sve ono što nam treba, kako bi nam uvijek bilo pri ruci.

S obzirom na to da uskoro krećemo u shopping božićnih poklona za naše najbliže, zaključili smo da je za to idealna velika shopper torba, koja nam prilikom ‘peglanja kartice’ neće biti teret.

Srećom, brend Zara je izbacio novi primamljivi primjerak u kariranom vichy uzorku, ukrašen šarmantnim likom koji je postao nezaobilazni modni dodatak, Mickey Mouse.

Velika ljepotica u crnoj boji dolazi u kombinaciji s dva manja modela, od kojih je unutrašnja zelena torbica stvorena za spremanje mobitela i kartica, a žuta za kovanice i novac.

Savršeno će se uklopiti u casual outfite uz robusne gležnjače, traperice i plišani teddy kaput, te će donijeti dozu radosti svojim upečatljivim Mickey izdanjem.

Ukoliko se imate potrebu počastiti za nadolazeće blagdane slatkim accessoriesom, potražite je u najbližoj poslovnici ili izvršite online kupovinu klikom na LINK.