FOTO by A&K Flowers

Dekor

Požurite! Adventski i vjenčići za vrata omiljenog domaćeg brenda rasprodat će se u trenu!

Viktoria Mikulić 17. studenoga 2023.

Prošle godine ovi su minimalistički vjenčići bili pravi hit, a ne sumnjamo da će i ovog Adventa izazvati jednaku pomutnju među pripadnicama nježnijeg spola…

Domaći brend A&K Flowers naša je najdraža postaja kada smo u potrazi za originalnim dekoracijama.

Tijekom cijele godine uveseljavaju nas na simpatičnim cvjetnim kreacijama proizašlih iz kreativnih ruku najmaštovitijih umova. Ipak, blagdanski, odnosno adventski asortiman nema konkurencije. Definitivno je njihova božićna ponuda nešto što ne smijemo propustiti.

Nema ljepšeg nego kada njihov Instagram profil preplave tradicionalne božićne boje, ali i prirodni materijali upakirani u minimalistički dizajn.

Upravo su postavili nekoliko elegantnih primjeraka s kojima smo ostali zatečeni, a sigurni smo da će i vaše oči zasjati čim ih ugledate. Ne znamo jesu li nam ljepši adventski ili vijenci za vrata, a ako se i vi dvoumite, najbolje je odabrati oba jer predstavljaju nepogrešiv tandem u prosincu.

Nezaobilazan dio božićne kolekcije su vjenčići za vrata od nordijske jele sa plišanom crvenom mašnom, kao i adventski vijenac s decentnim bijelim svijećama koje dolaze sa simboličnim natpisima Nada, Ljubav, Mir i Radost. Ovo je ujedno bio i naš favorit prošle godine te smo presretni što su ga vratili u prodaju.

Češeri, božikovina, orašari i sobovi samo su neki od detalja koji ih krase, a koji nas uvode u najčarobnije doba u godini. Nema ljepšeg nego kada je cijela obitelj na okupu svake nedjelje i kada se pale adventske svijeće uz molitvu i širok osmijeh. Bijeli ili zeleni, suho cvijeće ili prava jelka, na vama je da odaberete onog prema vlastitom ukusu.

Ako se i vi u potrazi za vjenčićem koji će biti najšarmantniji home dekor i koji će vaš ambijent u potpunosti osvježiti, modeli s potpisom AK Flowers ljepota su na kvadrat i udahnut će novo ruho svakom interijeru.

Bez obzira kupujete li vjenčiće za svoju malenkost ili želite razveseliti dragu osobu, čim ih primite u ruke osjetit ćete toplinu u srcu, što i jest bit blagdana.

Više detalja o ovim must-have vijencima koji u nama bude blagdanski duh možete pronaći na njihovom Instagram profilu. Također, možete ih pronaći i u poslovnici u Arena Centru u Zagrebu.