FOTO by adidas.com/us

Moda

Pozor! Stiže snijeg, a stižu i nove adidas papuče/mule!

Viktoria Mikulić 22. veljače 2023.

Biste li ih nosili?

Lansirane još davne 1972. godine, adidas Adilette ubrzo su postale najpopularnije natikače na tržištu, i dan danas nemaju konkurencije. Dizajnirane za sport i slobodno vrijeme, adidas adilette natikače vrlo su lagane i imaju anatomski uložak za maksimalnu udobnost.

Tijekom ljetnih dana, možemo ih vidjeti na svakom koraku i u mnoštvo različitih dezena i boja. No također su dobrodošle i zimi kada mnogima umjesto obuće za van postaju kućna obuća te ih nose uz čarape. No mi nismo ovdje da pričamo o Adilette modelu, već da vam predstavimo nešto slično, ali u zimskom ruhu.

DA ili NE za nove adidas papuče?

S novim modelom adidas je zaista stvorio pravu toplu papuču, no mi ni sami ne znamo da li nam se sviđa ili nam je jednostavno too much.

$90

Uz nove papuče iliti mule vaša će se stopala definitivno opustiti. Riječ je o modelu ADIMULE koji dolazi u kombinaciji baršuna i kože, a kojeg krase i tri prepoznatljive bijele crte. Upravo taj njihov kontrast stvara nježno zaobljeni gornji dio, a udobna podstava daje vam onaj opušten osjećaj pri svakom koraku.

$90

Gumeni potplat osigurava lako prianjanje, stoga iz adidasa savjetuju da ih nosite i po gradu, no mi baš nismo toliko hrabri.

Za kućnu upotrebu su zaista lijepe, budući da dolaze u jarko crvenoj i kraljevsko plavoj boji, no mi ih definitivno ne vidimo nigdje izvan četiri zida.

Ako ste vi spremni na znatiželjne poglede i šaputanja te smatrate da bi ih znali uklopiti uz svoje dnevne outfite, tko smo mi da vam sudimo…