Dekor

Poznajete par koji će uskoro uploviti u bračne vode? Patuljci u obliku mladenaca presladak su dar!

Viktoria Mikulić 31. siječnja 2023.

Gnomovi koji slave ljubav, ima li išta romantičnije?

Preslatki gnomovi ovih su blagdana krasili naše domove i nevoljko smo ih pospremili u ormar do idućeg prosinca.

Srećom, vrlo brzo pronašli smo alternativu za Valentinovo te predstavili primjerke koji tope srca i koji su zasigurno ovih dana postali bestseller, a sada smo naišli na još jedan ljupki model u obliku mladenaca.

Popularni patuljci nastavljaju svoju vladavinu – savršen su poklon za nečije vjenčanje!

Ako poznajete par koji će uskoro izreći sudbonosno DA, ovi gnomovi bili bi prekrasan poklon za njihovo vjenčanje i vječna uspomena na taj dan. Mogu ih postaviti na svadbeni stol ili kao dekor kod kutka za fotografiranje.

Također, kasnije ih mogu postaviti na komodu, noćni ormarić ili negdje drugdje u svoja četiri zida. Isti će im biti najslađi podsjetnik na njihov najvažniji dan u životu i svaki put kada ih ugledaju, izmamit će im osmijeh na licu.

patuljci next

Svaki od gnomova kupuje se zasebno, a pronašli smo ih na Nextu. Mladoženja ima kapicu i odijelce sive boje s crnom leptir mašnom, dok je mladenka bijele boje, s kapicom koja ima motiv cvijeća, a iz koje viri bijeli šlep. Također, mladenka u ruci drži cvijeće ružičaste boje.

Cijena svakog gnoma iznosi € 15. Ako i vi poznajete osobu koja će uskoro uploviti u bračne vode i koju bi ovaj poklon raznježio u potpunosti, model mladenke možete pronaći na sljedećem LINKU, dok patuljka u obliku mladoženje možete naručiti OVDJE.