FOTO by Amazon

Dekor

Popularni patuljci nastavljaju svoju vladavinu – savršen su poklon za Valentinovo!

Viktoria Mikulić 17. siječnja 2023.

U najšarmantnijem ruhu do sada…

Gnomovi su jedna od najpopularnijih švedskih dekoracija koja je zaludila čitavu Europu. Posebnu pozornost ovim mitološkim bićima pridajemo tijekom blagdana kada ukrašavaju naše komode, trosjede, fotelje. Uz Orašare, patuljci su nešto najslađe u našem domu i apsolutno uvijek nam uspiju izmamiti osmijeh na licu.

patuljci Valentinovo

Iako je Božić iza nas, to ne znači da se moramo odreći ovih ljupkih stvorenja. Na Amazonu smo pronašli primjerke kao stvorene za najzaljubljeniji mjesec u godini, a posebno za Valentinovo.

Riječ je o prekrasnom daru uz koji možete izraziti ljubav svojim voljenima. Gnomovi koje smo pronašli savršeni su home dekor zbog kojeg će osobi koju darujete uvijek biti toplo oko srca.

Već na prvi pogled vidimo da je uloženo mnogo radosti u ove valentinovske patuljke koji dolaze s jedinstvenim dizajnom. U rukama drže slatki znak srca te time izražavaju svoju ljubav prema osobi koju darujete. Jedan od njih iznad glave drži ljubavno pismo, a ako uistinu želite biti originalni, ubacite i pravo pismo tijekom darivanja.

Ovi slatki patuljci definitivno su atraktivnog dizajna i jednako će ih voljeti obitelji i parovi.

Uz klasične, tu su još i osvijetljeni patuljci kao idealan dodatak vašem uređenju doma.

Preslatki svijetleći patuljci također su dizajnirani za Valentinovo – na njihovim simpatičnim šeširima nalaze se srca, a svaki od patuljaka drži simbolične ruže u puderasto rozoj i crvenoj boji.

patuljci Valentinovo

Nadamo se da će vam ovi patuljci za Valentinovo donijeti sreću, toplinu i zadovoljstvo. Sve primjerke možete pronaći na Amazonu.