Obuća

Posjetili smo najveći Primark na svijetu i izdvojili najbolje od asortimana!

Viktoria Mikulić 16. travnja 2019.

Uskoro vas darujemo jednim preslatkim novitetom koji će savršeno poslužiti za vruće ljetne dane...

Kao i mnogi fanatici, kad god čujemo neku novost vezanu uz Primark, spremni smo dati petama vjetra i posjetiti svoju omiljenu shopping destinaciju. Tako je bilo i ovog puta…Još uvijek vam se ispričavamo jer smo vas na 01. April zeznuli da Primark dolazi u Zagreb i time slomili brojna srca, no barem malo možemo ublažiti neslanu šalu te je potkrijepiti činjenicom da isti ove godine stiže u susjednu Ljubljanu.

No vratimo se mi na najveći Primark koji je prošlog tjedna otvorio svoja vrata u Birminghamu. Do sada smo najbolje stvarčice pronalazili u Londonu ili nešto nam bližem Grazu, no najnovija trgovina u Engleskoj definitivno je pomela svaku konkurenciju.

Kako bismo sve pomno pregledali, za posjet ovom divnom kompleksu koji dolazi na 5 katova potrebno je izdvojiti čitav dan (3/4 vremena potrošili smo na Disney kutak).

 

No definitivno se isplatilo za vikend otići u najveći Primark jer smo se vratili prepuni dojmova i entuzijazma, potrošili manje od pola plaće, a kupili pregršt odjevnih komada i modnih dodataka.

Na kraju smo se odmorili u tematskom Disney cafeu koji je opravdao naša očekivanja kremastim napicima.

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih noviteta među kojima nas posebno oduševljavaju Disney stvarčice čije cijene možete provjeriti ovdje:

€10

€8

€14

€7

€13

#primark IGRA DARIVANJA

Ususret lijepom vremenu, jednu sretnicu nagradit ćemo šarmantnim Minnie natikačama (veličina 38/39) na kojima će vam pozavidjeti cijela Jadranska obala. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Minnie natikača je Snježana Škrinjarić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.