FOTO by Instagram @sanny_secrets

Dom

Posebni trenuci užitka uz ukusne merci praline s bijelom čokoladom

Daria Lovrić 11. siječnja 2023.

Stigle su nove Merci Lovelies u čak četiri neodoljiva okusa!

Ako ste ljubitelj čokolade vjerujemo da ste upoznati s merci asortimanom čokoladica i da ih obožavate. Kultni proizvođač čokoladnih kreacija često nas iznenađuje s limitiranim izdanjima i novitetima u kojima pronalazimo samo one najbolje od najboljih slastica.

Merci je nedavno lansirao limitirano izdanje Yoghurt & Fruit od kojeg nam rastu zazubice, a koje stiže u ožujku, međutim neki od noviteta svoj su put već sada pronašli na policama dućana. Naime, popularni brend pralina novim je izdanjem merci Lovelies proširio portfelj i ljubiteljima svojih slastica predstavio merci praline s bijelom čokoladom, koje smo pronašli u trgovinama diljem Njemačke.

Merci užitak – Lovelies praline

Merci Lovelies, ukusne praline dolaze u četiri različita okusa. U preslatkom vas pakiranju očekuje Bijeli badem – bijela čokolada s komadićima badema i ukusnim krem punjenjem, Cappuccino Crème – bijela čokolada s ukusnim punjenjem od kave, Stracciatella – bijela čokolada s komadićima čokolade i finim nadjevom od kreme s okusom stracciatelle te Bijela krema – bijela čokolada s nježnim krem punjenjem.

merci Lovetis
merci Lovetis

Nove Merci Lovelies dolaze u pakiranju od 185 g i dostupne su diljem Njemačke po cijeni od 4,49€.

Storck je još jednom dokazao svoju stručnost u izradi pralina, dok ih prepoznatljiv okus kultne merci čokolade čini savršenim slatkim zalogajem.