FOTO by atundo.com

Dom

Merci sočni i voćni užitak – limitirano izdanje Yoghurt & Fruit od kojeg nam rastu zazubice

Daria Lovrić 05. siječnja 2023.

Neodoljiva kombinacije okusa koju jedva čekamo!

Ako ste istinski čokoljupci, zasigurno ste upoznati s merci asortimanom čokoladica. Kultni proizvođač čokoladnih kreacija često nas iznenađuje s limitiranim izdanjima u kojima su samo one najbolje od najboljih.

Nažalost, neka izdanja nikada ne pronađu put do naših polica, međutim trudimo se potražiti ih kada se odvažimo na putovanje.

Ove je zime merci lansirao zimski užitak – bombonijeru sa začinima poput đumbira, cimeta i klinčića, međutim vrlo uskoro ćemo tražiti lagane, slatkaste i egzotične okuse koji će nas odvesti na rajske destinacije.

Merci kolekcija – tropsko limitirano izdanje koje jedva čekamo!

Kreativci iz tvornice slatkiša proteklu su godinu imali pune ruke posla i nakon što su najavili kokos kolekciju koja dolazi u lipnju, netom prije toga očekuje nas još jedno iznenađenje.

Riječ je o ljetnom limitiranom izdanju Yoghurt & Fruit koje će vas svojim slatkastim i laganim okusom te kremastom teksturom naprosto očarati.

Merci Yoghurt Fruit
Merci Yoghurt Fruit

Merci čokoladice u voćnom izdanju stižu u ožujku, a sudeći prema pakiranju radit će se o čokoladicama punjenim jogurt kremom i voćnim okusima jagode, borovnice i trešnje.

Dolaskom toplih i sunčanih dana sve ćemo češće posezati za slatkim, punim i voćnim okusima, stoga je merci novitet pun pogodak.

Pakiranje od 250g, u Njemačkoj će koštati 9,99€, a mi se nadamo da ćemo ovo ukusnu kolekciju vidjeti i na policama naših dućana.