FOTO by Hilliards chocolates / Amazon

Dom

Posebni trenuci užitka uz ukusne čokoladne praline u jesenskom izdanju!

Daria Lovrić 05. rujna 2023.

Čokoladne kreacije kojima nećete moći odoljeti!

Do nedavno smo još uvijek bili na godišnjem odmoru, iako nam se čini da je od tada prošla čitava vječnost. Temperature su s prethodnim kišnim tjednom počele naglo padati, a jesen nam se šulja iza ugla.

Hilliards chocolates – $4.25
Hilliards chocolates – $4.95

Već smo lagano krenuli u potragu za jesenskim odjevnim komadima i dekoracijama kojima ćemo urediti naš dom kada živopisna jesen stigne.

Iako je pred nama tmurno razdoblje ispunjeno kišom, moramo priznati da se veselimo jer obožavamo onaj cozy osjećaj koji nam daje toplina našeg doma.

Simone Marie – $2.95

Nema ljepšeg od ispijanja kave dok smo ogrnuti fluffy dekicama, a kiša kucka po prozorskoj dasci. Uživanje u ukusnom čokoladnom napitku, kavi ili čaju i izležavanje na udobnim mekanim jastučićima začinit će čokoladni zalogaj u jesenskom ruhu, a možete ga napraviti i sami.

Amazon – $9.86

Čokoladni užitak napunit će vaše baterije, načeti trač partiju i naprosto uljepšati dan, jer tko ne voli čokoladu?

Amazon – €10.98 
Amazon – €2.19

U bespućima interneta pronašli smo mnoštvo čokoladnih pralina u obliku listova, bundevica i drugih jesenskih motiva. Možete ih naručiti, međutim preporučujemo vam da se okušate u izradi onih vlastitih. Osim što ćete imati personalizirane čokoladice po vlastitom ukusu, zabava za cijelu obitelj je zagarantirana.

Chocolate amatller – €6.90
Harris farm – $14.49

Sve što vam treba je silikonski kalup i čokolada po želji. Vašu omiljenu čokoladu otopite na pari, izlijte u kalupe u obliku bundevica, lišća ili žireva i stavite na hlađenje. Svoje praline izvadite iz kalupa, zamotajte u ukrasni celofan ili poslažite u staklene teglice i uživajte.

Stutz candy – $9.99
Thompson chocolate – $8.99

Putem Amazona pronašli smo nekoliko efektnih kalupa, stoga sve što vam preostaje je zasukati rukave i prionuti na posao!