Bizar

Pojavili su se traper kupaći kostimi koje nitko nije tražio

Engineer 14. svibnja 2019.

Za sve parove dolaze u kompletu kako bi sva pažnja bila usmjerena na vas

Ljeto je pred vratima i mislima smo već na plaži. Jedna od onih “slatkih briga” kada se spremamo za ljetovanje je koji kupaći kostim ove sezone odabrati.

Ako i vi imate taj problem mi vam donosimo 3 načina kako taj problem riješiti

1) Jednostavno se odlučite za prošlosezonski badić s kojim možda nećete biti “fresh“, ali uštedjet ćete vrijeme i novac
2) Pogledajte neke od ovosezonskim modela koje smo nedavno za vas izdvojili
3) Odvažite se i odlučite se za traper kupaći kostim

Treće rješenje idealno je za sve koji vole biti u centru pozornosti i nema sumnje da će s njim to i postići. Ako ste u vezi onda vašem veselju neće biti kraja. Traper kupaći kostimi dolaze i u varijanti za muškarce.

Uske i pripijene, s denim izgledom, muška varijanta izgleda apsolutno bizarno, ali ako ste se vi odlučili za traper varijantu na plaži, ne sumnjamo da ćete uspjeti nagovoriti i vaše jače polovice. Muška varijanta dolazi sa steznikom oko struka i uzicom koja se dodatno steže kako bi sve bilo na svom mjestu.

Sad kada smo se našalili na temu trapera bitno je napomenuti da kupaći kostimi zapravo nisu od – trapera. Radi se o 90% poliestera i 10% spandexa koji nevjerojatno stvarno čine izgled trapera.

Muško i žensko izdanje pronašli smo na web stranicama shinesty.com, a cijena se kreće od 40$ za muške kupače gaće, te 60$ za jednodijelni ženski kostim.