FOTO by IMDb

Film

Pogledajte trailer za Joker 2 s Joaquin Phoenixom i Lady Gagom

admin 10. travnja 2024.

Kakav li nas samo filmski spektakl čeka...

Sve što svijetu treba je – ljubav! Glavna je to poruka prvog trailera za nastavak filma Joker u kojem pratimo susret i priču koja stoji između Jokera i Harley Quinn.

Joaquin Phoenix reprizirat će svoju, Oscarom nagrađenu, ulogu Arthura Flecka, a pridružit će mu se još jedna uvrnuta persona, Harley Quinn koju će glumiti Lady Gaga.

Foto: IMDb

Upravo je izašao i prvi trailer, a prvi kadrovi prikazuju mračnu snimku unutar zidina Arkham Asylum, gdje je Joker zatvoren na kraju prvog nastavka.

Foto: IMDb

Vidimo kako Arthur Fleck doživljava svoj “poremećeni“, ali slatki susret s drugom pacijenticom te se njih dvoje ludo zaljube i krenu s planiranjem bijega. Prilike ih dovode na ulice Gothama gdje kreću u svoju ludu i nezaboravnu avanturu.

Foto: IMDb

Prvi Joker kojeg smo gledali 2019. godine iznenadio je i sam menadžment filma sa zaradom od preko milijardu dolara diljem kino blagajni.

Gledali smo Joaquina Phoenixa i njegovu savršenu izvedbu ambicioznog komičara čiji mentalni problemi dolaze na vrhunac čime stvaraju alter ego nazvan Joker!

Foto: IMDb

Budući da ćemo gledati Lady Gagu sigurni smo da će film sadržavati i poneki glazbeni element što da nagovijestiti i njihovo upoznavanje koje je prikazano u traileru.

Foto: IMDb

Nastavak filma Joker debitirat će na kino platnima 4. listopada 2024. godine, točno pet godina nakon prvog filma.

Produkcija originala koštala je 62,5 milijuna dolara što je neuobičajeno konzervativan proračun za takav naslov.

S obzirom na nevjerojatan financijski uspjeh, nastavak će imati mnogo veći budžet, a 200 milijuna dolara trebalo bi jamčiti da nas čeka još jedan filmski spektakl.