Film

Pogledajte trailer za film “Breaking Bad”

Engineer 25. rujna 2019.

Kroz manje od mjesec dana svi ćemo uživati u dugoočekivanom filmu

El Camino: A Breaking Bad film uskoro će biti dostupan na Netflixu, a trailer koji su upravo izbacili još je više povećao naše iščekivanje. Logično, trailer u trajanju od dvije minute ništa ne otkriva već upravo naprotiv, nameće više pitanja nego odgovora.

Napeta muzika, teško disanje i mračna atmosfera konstantno su prisutni kroz trailer koji počinje dolaskom ranjenog Jessea koji dolazi do svog prijatelja po pomoć. Nakon što se otuširao i zaliječio rane, Jesse obrije glavu upravo kao Walter White, što znači samo jedno – vrijeme je za posao!

Ostatak trailera prati njegov novi život popraćen scenama iz Navajo rezervata, mjesta gdje su on i Walter prvi put kuhali meth.

Misterij počinje kada pri kraju trailera tihi glas upita Jessea: “da li si spreman?”, na što on odgovara da je spreman. No za što, kada i zašto ostaje misterij koji ćemo tek uskoro saznati.

Iako još postoji više pitanja nego odgovora, vrlo je vjerojatno da će se film nastaviti tamo gdje je serija stala. Stoga ako imate još koju sezonu za pogledati, požurite, jer je datum izlaska ovog filma najavljen kroz manje od mjesec dana.

Nakon pogledanog trailera uzbuđenje je na vrhuncu!