FOTO by Instagram @_just__queen_

Bizar

Pogledajte kako izgleda žena koja je pretjerala s popularnim filerima za obraze!

Krešimir Šustić 07. srpnja 2020.

Ako se ovako nastavi, uskoro ćemo svi izgledati ko Alieni!

Prirodna ljepota je nešto s čim se rodimo i trebali bi to prihvatiti kao svoj izgled, neovisno o tome kakvo mišljenje o tome imaju ljudi oko nas.

Moderno doba i laka dostupnost plastičnih operacija, donijela nam je to da lice i tijelo možemo korigirati do mjere neprepoznatljivosti, te tako odbaciti naš pravi odraz koji viđamo u ogledalu.

Svatko od nas bi se trebao prihvatiti onakvim kakvi jesmo, no nekima to očito ne uspijeva, stoga se odlučuju za odlazak na razne dopune koje na kraju rezultiraju neprirodnim, a ponekad i unakaženim izgledom.

Pravi primjer za to je Ukrajinka Anastasiia koja nekoliko puta godišnje prima injekcije hijaluronske kiseline u lice kako bi isto korigirala i bila zadovoljna sa sobom.

I dok njezin jedinstveni izgled možda ne odgovara svima, ona kaže da ga voli i da ne žali za ničim što je učinila, te tvrdi da dobiva više pažnje od momaka otkad ima punilo jer joj to povećava samopouzdanje.

Smatra da je prije bila ružna i da je izgledala poput “sivog miša”, no njezina mama tvrdi kako je prije bila prirodno lijepa, ali misli da sada izgleda više egzotično.

U ovom poslu uvijek postoje komplikacije koje se mogu pojaviti čak i kod iskusnih ruku plastičnih kirurga, te može biti uistinu opasno po život.

Iskreno se nadamo kako vas ova dama nije navela niti na razmišljanje o ovakvom “freaky” potezu koji nema apsolutno nikakvog smisla.