Film

Pogađate koji je božićni film proglašen najboljim ikada?

Engineer 19. prosinca 2018.

U žestokoj konkurenciji božićnih filmova pobjedu nosi samo jedan

Elf, iliti po naši Vilenjak službeno vodi na tablici najboljih božićnih filmova ikada. Svi znaju da je glasno pjevanje i plesanje najbolji način za prenošenje blagdanske atmosfere, a budući da je film Vilenjak prepun plesa i pjevanja izbor postaje logičan.

Tako film Elf u žestokoj konkurenciji trenutno iza sebe ostavlja hitove Home Alone, The Polar Express, The Nightmare Before Christmas i The Santa Clause.

Glasanje se održava na stranici Ranker.com i bitno je napomenuti da se rezultati mijenjaju iz minute u minutu. U trenutku nastajanja ovog teksta film Vilenjak vodi, ali konačni rezultat znat ćemo kroz koji dan.

Iako postoji hrpa odličnih filmova Vilenjak se ističe svojom inspirativnošću, razigranošću te plesom i pjevanjem koje je savršeno utjelovio glumac Will Ferrell.

Odlična obiteljska komedija već se u nekoliko navrata u raznim istraživanjima pojavila kao top 5 božićnih filmova stoga ne čudi njen dobar plasman i ove godine. Ako se i vi želite uključiti u izbor najboljeg božićnog filma ikada to možete učiniti OVDJE.

Mi ćemo glasati, naš je favorit klasika – “Home alone“, a koji je tvoj favorit?