FOTO by Sinsay

Dekor

Počeli su popusti – vrijeme je za kupnju novih šalica!

Daria Lovrić 02. lipnja 2022.

!PAŽNJA! – 20 šarmantnih Sinsay šalica za manje od 20 kuna!

Bili kavoljupci ili čajoljupci vjerujemo da imate svoju omiljenu šalicu. Iako ljubav prema najdražem napitku ostaje, ponekad nam je potrebna promjena i želimo se razveseliti novom šalicom u šarmantnom izdanju.

Sinsay šalice
Sinsay šalica

U potrazi za najljepšim modelima i pristupačnim cijenama otkrili smo da je poznati high street brend Sinsay, na našu radost, maksimalno spustio cijene kućnog dekora. Vrijeme je za kupnju nove šalice koju ćete zasigurno zavoljeti kao i dosadašnju.

Osim što ćete s guštom piti jutarnju kavu na osunčanom balkonu i skupljati energiju za naporan dan koji je ispred vas, ovakva ponuda idealna je prilika i za promjenu cijelog seta.

Sinsay šalica
Sinsay šalica

S obzirom na niske cijene i predivan dizajn ne možemo odoljeti kupnji, stoga smo si odlučili priuštiti barem jedan set „za goste“ jer nam je dosadašnja kolekcija „rasparena“ i okrhnuta radi učestalog korištenja.

Naravno, svi imamo onu „našu“ šalicu koju nikad ne vadimo iz kuhinjskog elementa kad dođu gosti te nam je hitno potrebna i jedna posebna s kojom ćemo solirati u miru ispijajući omiljeni napitak.

Sinsay šalice
Sinsay šalica

U atraktivnoj ponudi omiljenog brenda Sinsay pronašli smo mnoštvo preslatkih modela s raznim motivima i niskim cijenama. Svoju novu omiljenu šalicu možete pronaći već za 11,90 kn.

Najupečatljivije modele s cijenama pogledajte u našoj galeriji: