FOTO by Sinsay

Dekor

Šarmantne proljetne šalice iz Sinsaya možete nabaviti već za 25,90 kuna!

Daria Lovrić 27. travnja 2022.

Kava je ritual koji obožavamo – tišina i posebna šalica su sve što nam treba...

Proljeće je već u punom jeku, priroda se budi, cvijeće krasi livade, a sunčeve zrake nebo. Sve pršti od boja i cvjetnih uzoraka, od modnih kombinacija pa sve do naših domova.

Iako smo negdje čuli da postoje ljudi koji se bude veseli i prpošni te im ne treba kava kako bi se razbudili ujutro i dalje sumnjamo u tu teoriju. Puno je više onih koji ne mogu pričati s ljudima čim se probude ujutro jer trebaju prvo popiti svoju šalicu kave.

25,90 HRK

Neki vole gorku, neki slatku, neki u društvu, a neki u tišini, s mlijekom ili bez, kava je ritual koji se ne preskače. Kako bi što lakše „preživjeli“ početak dana na stranicama Sinsaya pronašli smo dražesne šalice impresivnog dizajna koje će vam izmamiti osmijeh na lice.

S obzirom na to da je cvjetni print posebno popularan ove sezone, unesite i vi dašak proljeća i vedrine u vaš dom. Nema boljeg nego jutro započeti veselo i optimistično, a iz ovih šarmantnih šalica s cvjetnim printom će vam sigurno piti kavu biti pravi gušt.

Ako već imate vlastitu šalicu koje se ne želite odreći, svakako se isplati nabaviti set iz Sinsaya i poslužiti goste s istim ili ga darovati pravim kavoljupcima.

25,90 HRK

Šalice se kupuju na komad, a jednu možete nabaviti već od 25,90 kuna. Pogledajte najljepše modele s cijenama u galeriji.