FOTO by PullandBear

Moda

Počastimo se Pull&Bear torbicom u tri ljupke boje za samo 99,90 kuna

Krešimir Šustić 10. lipnja 2020.

Povoljna cijena i model koji pristaju uz mnoštvo outfita ... uzimamo sve tri!

S vremena na vrijeme trebamo počastiti sami sebe nečime što volimo, neovisno o tome je li u pitanju neki modni predmet, skupocjeni parfem ili wellness putovanje.

Fashionistice i prave shoppingholičarke znaju koliko vrijedi nova torbica, pogotovo ako dolazi iz tvornica popularnih high street brendova po prihvatljivoj cijeni o kojoj ne moramo niti promišljati.

Jedan takav model pronašli smo u Pull&Bearu i istog trena osjetili leptiriće u trbuhu.

Ako nešto volimo, onda su to definitivno gradski modeli s lancima, koje možemo nositi i na posao, kavu, večeru s boljom polovicom ili za izlazak u grad s curkama.

Ovaj ljepotica dolazi nam u zelenoj, žutoj i lila boji, te nam svojim veselim nijansama unosi potrebnu radost i razigranost u svaki outfit za koji se odlučimo.

99,90 kn

Pristaje uz lepršave i cvjetne haljine, kao i uz kožne i plisirane suknje u kombinaciji sa sandalama na blok petu, elegantnim natikačama ili espadrillama.

99,90 kn

Najviše je zamišljamo kao idealan modni dodatak uz svijetle traperice i šareni top s pufastim rukavima kao spoj za gradska druženja i odlazak na subotnju špicu.

99,90 kn

Cijena od samo 99,90 kuna, uistinu je jedinstvena prilika da za maleni iznos u svoju garderobu dodamo stvarčicu koja će zaokružiti svaki look i učiniti nas pravim modnim znanicama.