FOTO by Funboy

Dekor

Plutajući Cabana bar za sve koji vole ljenčariti u bazenu!

Viktoria Mikulić 28. travnja 2023.

Uživajte s prijateljicama u plivanju, sunčanju i ispijanju omiljenih pića…

Nalazite se u bazenu, zabava je na vrhuncu, osigurani ste kremama za sunčanje, sunčane naočale i kapa su na glavi, odbojka  je u punom jeku i najmanje što želite je izaći iz bazena, no sunce je sve jače, a vama je sve teže utažiti žeđ?

Dopustite da vam predstavimo inovaciju brenda Funboy koja je idealna za ovakve trenutke…

Plutajući bar za sve one koji satima ne izlaze iz bazena!

Plutajući Cabana bar san je svih onih koji vole sate provoditi u bazenu! Floating Cabana bar ima sve što vam je potrebno da nikada ne napustite bazen!

Sjenilo od tkanine s prugama pomaže u održavanju pića i leda hladnima tijekom najtoplijih ljetnih dana, dok resice pružaju retro izgled.

Dvostruki kružni držači za piće mogu se napuniti ledom, pićima ili bilo kojom ljetnom poslasticom, a tu su i 4 držača za čaše.

Bilo da miješate koktele u bazenu ili stvarate savršen ljetni štand s limunadom – bar Floating Cabana pruža beskrajne mogućnosti za vrhunsku pool party zabavu.

plutajući bar

Ova savršena žuta boja podsjeća nas na egzotične plaže i drveća prepuna limuna, kao da se nalazimo u talijanskom Capriju.

Također, možete ga postaviti na stol i tako upotpuniti sljedeću zabavu na otvorenom.

Za sve kojima je potrebna doza ljetne uživancije u obliku plutajućeg bara, naručiti ga možete na LINKU po cijeni od $99.00.