FOTO by FUNBOY

Dekor

Plutajući otok u obliku krune za 5 najvećih kraljica!

Viktoria Mikulić 30. lipnja 2023.

Sigurno možeš izdvojiti 5 prijateljica koje su dostojne ove krune...

Vrijeme je da vi i vaše prijateljice ovog srpnja i kolovoza službeno postanete kraljice ljeta uz nove luftmadrace koji stižu u rose gold i zlatnoj boji.

Posebni su po specifičnim naslonima u obliku krune, dok 4 držača za čaše drže vaše napitke čvrsto na mjestu.

luftić za plažu

Tu je i središnja mrežasta kupka koja hladi stopala, kao i 4 ručke za jednostavno upravljanje. Odlična je vijest da se ovaj luftić napuše za manje od 5 minuta!

Najekstravagantniji luftić za ekipu dolazi s disco kuglom!

Nas je osobito dojmila nova kraljica flote kraljevske krune u metalik ružičasto-zlatnoj boji koja krasi ovaj krunski otok.

luftić za plažu

LUFTIĆ REZERVIRAN SAMO ZA NAJVEĆE KRALJICE U TVOM DRUŠTVU

Ovakav luftmadrac definitivno nitko neće imati na plaži i svi pogledi će biti usmjereni prema vama, no ako pak želite plutati u miru, predlažemo da se osamite na nekoj egzotičnoj pješčanoj plaži (ako dovoljno istražujete, sigurni smo da ćete pronaći neki skriveni dragulj) i zaplovite u ugodnom društvu.

Idealno je uputiti se u more rano ujutro ili pred zalazak sunca ako želite postići najefektnije Instagram selfije, no svakako je ugodno ploviti i popodne uz pozamašnu količinu ledenog pića, šešira i krema za sunčanje.

Ako i vi želite plutati s 5 omiljenih prijateljica i vladati ljetom, ove krunske otoke možete pronaći na web trgovini FUNBOY koja nam je čest izvor inspiracije u ljetnim danima…

Njihova cijena iznosi $199.00, no ako trošak podijelite na 5 osoba, itekako se isplati nabaviti ovaj luftmadrac vrijedan divljenja.