FOTO by Pull&Bear

Moda

Pleteni kovčeg s maramom stvoren za sve zaljubljenice u vintage!

Viktoria Šafranić 30. travnja 2020.

Najnoviji accessories iz Pull&Beara apsolutna je divota!

Torbe su nezaobilazan modni detalj svake žene. Bez obzira kakav nam bio dan, gdje god se uputile, štogod radile, one su naše suputnice u svim životnim situacijama. Uz njih se osjećamo moćno, samopouzdano, snažno, energično.

Predstavljaju intiman komad jer u njima čuvamo sve one vrijedne stvarčice koje ponekad želimo sakriti od ostatka svijeta i držati u tajnosti.

Ne znamo jeste li skloniji velikim ili malim modelima, okruglim ili kockastim torbicama, onima vrećastog oblika, cekerima ili možda kovčezima, ali smo sigurni da sve nas privlače torbe koje pričaju priču, koje nam na prvi pogled izmame osmijeh na licu.

Slamnati modeli ljetni su hit koji se iz godine u godinu vraća na plaže ili kao must-have dodatak dnevnom looku, a novitet iz Pull&Beara vrlo rado bismo viđali i uz večernje outfite.

Maleni pleteni kovčeg dolazi s preslatkom maramom i može se nositi u ruci ili preko ramena. Pristajat će uz lepršave haljine pastelnih boja, plisirane suknje kao i uz casual traperice.

Upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju i upravo zbog divnog detalja marame, postaje eye-catching accessories uz koji vam nije potreban nakit, traka za kosu ili bilo kakav drugi dodatak.

Njegova cijena iznosi pristupačnih 149,90 kuna, a naručiti ga možete putem službene stranice Pull&Beara.