FOTO by Asos

Moda

Plavi točkasti top ove sezone nosimo uz bijele hlače

Krešimir Šustić 05. lipnja 2020.

Spoj dviju blagih nijansa koji obara s nogu!

Ljetna opuštenost svima nam godi, pogotovo kada se odmaramo na godišnjem odmoru daleko od realnosti na pješčanim plažama uz zvuk valova i latino ritmova koji dopiru iz beach barova.

Osim sunčanja i kupanja, od velike značajke je i večernja šetnja po rivi uz divno more koja je uvijek popraćena šarenim bojana omiljenih komada za kojima posežemo u mjesecima koji nam dolaze.

£14.46

Naravno, osim popularnog cvjetnog uzorka, ove godine pažnju nam je zaokupio i onaj točkasti, koji donosi razigranost i retro štih u modernom ruhu koji nam se uistinu sviđa.

Možemo ga pronaći na odjevnim predmetima, obući i modnim dodacima, ali ovoga puta odlučili smo posvetiti pažnju jednom povratniku koji izgleda bolje no ikada, riječ je o topu.

£25.31

Znamo da se može kombinirati i uz suknje i uz hlače, no posebno nas se dojmi jedna kombinacija koja nas podsjeća na raj i anđele, a to je spoj plavog topa i bijelih hlača.

Na Asos web shopu smo pronašli četiri različita modela koji su savršeni za ostvarenje naše zamisli i dolaze nam u drugačijim nijansama ove modre i veličanstvene boje.

£39.64

Krase ih pufasti rukavi, prozirni materijali i nezaobilazne mašne koje donose dozu romantike u stajling stvoren za večernji boravak na svježem morskom zraku i pravu ljetnu romansu.

£25.31