FOTO by Next

Dekor

Plave čaše s dnom u obliku cvijeta proljetni su must-have!

Viktoria Mikulić 22. siječnja 2024.

Accessories koji će unijeti dašak proljeća u svaki dom…

Nakon što su završili blagdani, mnogi od nas već maštaju o proljeću. Naravno da snijeg ima svoje čari, no ne zadugo osim za one koji imaju priliku uživati u istom na godišnjem odmoru. Svi koji moraju na posao dok snježni prekrivač prekriva grad, nevoljko ga prihvaćaju, baš poput nas.

Ako ove zimske dane najviše provodite u toplini svog doma, sigurni smo da želite home dekor koji će u vama pobuditi osjećaj sreće i koji će vam približiti prve proljetne dane.

Proljeće je godišnje doba u kojem se budi priroda i prvi cvjetni pupoljci blistaju na suncu, stoga ne čudi što smo tada više raspoloženi za šetnje ili neki drugi oblik rekreacije, kao i uživanje u piću na terasama s našim najdražima.

Kako bismo vam barem malo približili proljetnu idilu, dopustite da vas šarmiramo novim čašama koje su ljubav na prvi pogled. Ove ljupke čaše dolaze u dvije varijante, za vino i pjenušac, ali ih možete koristiti i za sve druge napitke. Pronašli smo ih na web trgovini Next, a ono što nas se najviše dojmilo je njihova plava boja i dno u obliku cvijeta koje podsjeća na proljetne livade.

Ove zabavne čaše s cvjetnom bazom dolaze u kompletu od 2 i savršene su za posluživanje osvježavajuće čaše vina ili pjenušca nakon dugog dana! Ako ih i vi želite u svom domu već idućeg tjedna, naručiti ih možete putem LINKA.