FOTO by amazon.com

Bizar

Pješčani sat – štoperica ubrzat će okupatore toaleta!

admin 02. ožujka 2020.

Za muževe, očeve i sve muškarce koji okupiraju toalet satima....

U ubrzanom vremenu u kojem živimo ponekad nemamo onih pola sata u danu koje rezerviramo samo za sebe i svoje misli. Muškarci su pronašli savršeno mjesto za spajanje ugodnog i korisnog te odabrali toalet kao oazu mira i izvor inspiracije za svakodnevne probleme. 

Dolaskom pametnih telefona stvar se mijenja, a vrijeme boravka na toaletu se produžuje. Od petnaestominutnog guglanja o sastavu Real Madrida protiv Barcelone do šezdesetominutnog pregledavanja You Tube-a toalet postaje mjesto gdje uživamo i gubimo pojam o vremenu.

No stvar je idilična za one sve one koji žive sami, ali oni koji dijele dom s obitelji stvar postaje komplicirana, a borba za mjesto u toaletu svakodnevica. No upravo smo pronašli beskompromisan proizvod u vidu pješčanog sata koji mjeri vaš boravak u wc-u i prisiljava vas da svoja razmišljanja u ovoj oazi svedete na pristojno vrijeme.

Dizajneri ovog proizvoda definirali su “pristojno vrijeme” kao pet minuta što je sasvim dovoljno za “obaviti zadatak” i na brzinu pregledati najzanimljivije stvari s društvenih mreža (ako ste dovoljno brzi).

Gužva ispred toaleta postaje prošlost, a muškarci će morati pronaći druga mjesta gdje će se opustiti i uživati u blagodatima samoće.

Pješčani sat za toalet pronašli smo unutar Amazona po cijeni od 15$.