Moda

Pjeni se more, nemoj ti – pronašli smo najživopisniji ljetni accessories!

Viktoria Mikulić 31. svibnja 2023.

Lubenica, limun ili ceker s natpisom, ne možemo se odlučiti koja nam je torbica ljepša…

Ako nas netko uvijek zna očarati kreativnim i maštovitim dizajnom, bila riječ o torbicama, šalicama, čokoladama, majicama ili nečim sasvim drugim, Mala Radnja Dizajna zaista nema konkurenciju. Humoristični natpisi i atraktivan dizajn ne prolaze nezamijećeno i ako ste osoba koja se voli istaknuti u masi, uz njihove novitete upravo ćete to i postići.

Nedavno su lansirali nekoliko prekrasnih torbica poput njihovog prepoznatljivog Owl modela koji dolazi u obliku lubenice i limuna, a sada su nas osvojili i cekerom za plažu bez kojeg ne možemo zamisliti nadolazeće ljetne dane.

Naizgled običan ceker posebnim čini natpis koji nam je u trenu izmamio osmijeh na licu i odagnao ovo tmurno vrijeme. On glasi ovako: “Pjeni se more, nemoj i ti.”

Riječ je o bež modelu koji će se uklopiti uz svaku našu odjevnu kombinaciju, od dnevnih do večernjih outfita.

Također, za sve koji na svijet gledaju ružičastim naočalama, torba u obliku limuna ili lubenice pun je pogodak uz koji će vas i tijekom oblaka, uvijek pratiti sunce.

Ovi noviteti dostupni su od 1. lipnja u njihovoj trgovini u sklopu ograničene ponude pa ako želite svom ljetnom looku dodati finalan touch, ne propustite zaletjeti se do Trakošćanske 17 i nabaviti ih već sutra.