Ljubav & veze

Piškite ispred partnera? To dokazano ojačava vašu vezu!

Krešimir Šustić 26. svibnja 2020.

Za neke je to tabu tema, no drugi ne mare za takve stvari i smatraju ih prirodnima!

Veze su nam svima potrebne u životu kako bi ojačali sebe, a i kako bi dobili uvid u to na koji način funkcioniramo s osobom pored nas u četiri zida.

Kada se uselite s nekim i odlučite zajedno provoditi dane i noći, ljudi će vas upozoriti na argumente koje ćete neminovno imati o tome da ostavite posuđe u sudoperu ili spuštate wc školjku iza sebe i još mnogo drugih.

Par tetovirao datum vjenčanja – da bi im hotel otkazao termin zbog Korona situacije

No kako smo svi različiti pojedinci, najbolje je slušati svog partnera, svoju intuiciju i donositi zajednička pravila jer na kraju dana to je ipak vaša stvar i vaš način života.

Znamo da iskreni razgovori i iskazivanje emocija odlično utječu na naše veze, no novo istraživanje je potvrdilo da još jedna stvar može ojačati naš odnos s partnerom, a to je mokrenje.

Iako na prvu djeluje kao pomalo uvrnuta stvar, radi se o ljudskoj potrebi koju svi obavljamo, ali neki od nas to bez imalo srama obave ispred svoje bolje polovice jer smatraju da je to prirodno.

Zanimljivo je da istraživanje sugerira kako ovakva “suradnja” zapravo ojačava vezu između parova, a 72% muškaraca i 60% žena vjeruje da bi takvo ponašanje bilo korisno za njih.

Također, oni koji obavljaju svakodnevne poslove zajedno doživljavaju veću sreću, a čak je i otkriveno da imaju više seksa i da zajedno više izlaze, pa bi se moglo opravdano potvrditi da ovi navodno ‘tabu trenuci’ mogu igrati bitnu ulogu.