FOTO by SWNS

Zabava

Par tetovirao datum vjenčanja – da bi im hotel otkazao termin zbog Korona situacije

admin 25. svibnja 2020.

Može li gore?

Situacija u kojoj smo se našli utjecala je na mnoge parove i njihova planirana vjenčanja tako da su se mnoga u 2020. morala odgoditi. I kao da to nije dovoljan udarac za sve buduće supružnike, jedan par doživio je još jači udarac.

24-godišnja Fionnula i 26-godišnji Francis svoje vjenčanje planiraju već mjesecima, a njihov datum vjenčanja davno je zacementiran kao 16.10.2020. godine.

Početkom ove godine, uzbuđeni i uvjereni da je ovo njihova godina, budući mladenci zimske su praznike proveli u Turskoj kao zagrijavanje za nadolazeći medeni mjesec. U zračnoj luci imali su viška vremena te ga odlučili iskoristiti u salonu za tetoviranje tako da svatko na ruku stavi datum vjenčanja.

Par se potrudio da tetovaža ima i umjetničkog štiha te se odlučio na rimske brojeve, a prilikom izrade djelatnik ih je u šali par puta pitao za ispravan datum vjenčanja, jer povratka nema.

Par mjeseci nakon putovanja par je obaviješten da se zbog situacija odgađaju sva vjenčanja do 2021. godine i da par rezervira novi termin. Početni šok i neugodna informacija dodatno su začinjeni spoznajom da tetovaže koje su napravili predstavljaju ništa drugo no običan datum koji im kasnije neće predstavljati ništa.

“Moja supruga je izuzetno organizirana osoba. Zajedno smo od 2015. godine, a već početkom 2018. znali smo da ćemo se vjenčati, samo smo trebali odrediti datum. Već krajem 2018. prostor je bio rezerviran, gosti obaviješteni, a vjenčanica kupljena. Na sve je pazila do sitnih detalja, ali na neke stvari jednostavno ne možeš utjecati. Tetovaža je dodatno zakomplicirala stvari, ali na kraju svega bit će simbol i uspomena na ovu lošu 2020. godinu.” – izjavio je Francis.

Novi datum vjenčanja je travanj 2021. godine i poučeni gorkim iskustvom par će sigurno datum obilježiti na sve načine, osim tetovažom.