Moda

Pinky ruksaci od umjetnog krzna najslađi su H&M accessories!

Viktoria Mikulić 15. rujna 2020.

Iako su namijenjeni za mališane, sigurni smo da će pronaći svoje poklonike među odraslim osobama...

Umjetno krzno volimo iz više razloga. Prvenstveno jer znamo da njime nije ugrožena nijedna životinja, grije nas gotovo jednako kao i pravo, a pritom je mnogo povoljnije.

Kad temperature dosegnu nulu, jedva čekamo zaogrnuti se bundom ili kaputićem koji će nas grijati satima, gdje god se nalazili.

Isto tako, svoje najmlađe volimo opremiti ugodnim rekvizitima uz koje će izgledati stylish. Osim odjevnih komada od umjetnog krzna, poznati brendovi posljednjih sezona sve više pozornosti pridaju i accessoriesu u istom ruhu.

Na policama H&M-a pronašli smo dva preslatka modna detalja za malene princeze koje bi zasigurno nosile i odrasle ljepotice. Riječ je o mekanim ruksacima koji će upotpuniti outfite naših djevojčica. Jedan je nalik zečiću iz kojeg vire simpatične uši, dok je drugi upotpunjen motivom Snoopyja.

Ovi božanstveni modni dodaci stvoreni su za djecu vrtićke dobi. Dovoljno su prostrani da unutar njih stanu sve one bitne stvarčice, a osim što se mogu nositi preko ramena, dječica se uvijek mogu nasloniti na njih kada požele predahnuti od igre.

Cijena ruksaka u obliku zečića iznosi 24,99€ dok čupavi Snoopy ruksak košta 19,99€.

Zaista ne znamo koji nam je ljepši. Ako se i vi dvoumite između ova dva neodoljiva izdanja, na linku potražite više detalja koji će vam pomoći oko konačne odluke.