Film

Petak 13 – savršen dan za odličan horor!

Engineer 13. rujna 2019.

Donosimo 10 horor filmova koji su ove godine ledili krv u žilama

Ima li boljeg dana od petka 13. da pogledamo odličan horor film? Vikend je pred vama, izaberite film, ispecite kokice, natočite čašu vina i zavalite se u fotelju.

Ako vam je 2019. loša godina horora ili ste već sve pogledali vratite se godinu unatrag i čekirajte naš popis najboljih hororaca 2018. godine.

Za sve ostale donosimo popis do sada najboljih horor filmova iz 2019.

1) The Prodigy

Sarah je upravo dobila svoje prvo dijete. Njezin sin Miles čini se da je posebno dijete već od malih nogu, visoke inteligencije i s visokim pragom boli. Međutim, Miles također pokazuje uznemirujuće ponašanje.

2) Escape Room

Šestero stranaca nađu se u okolnostima izvan njihove kontrole i moraju koristiti svoju mudrost kako bi preživjeli.

3) Annabelle Comes Home

Odlučni zadržati Annabelle od uzrokovanja novog uništavanja, demonolozi Ed i Lorraine Warren dovode opsjednutu lutku u zaključanu sobu svoga doma, stavljajući je “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući svećenika na sveti blagoslov.

4) Glass

Sigurnosni čuvar David Dunn koristi svoje nadnaravne moći kako bi pronašao Kevin Wendell Crumb, poremećenog muškarca koji ima 24 podvojene ličnosti.

5) Pet Sematary

Dr. Louis Creed sa svojom ženom Rachel i dvoje djece seli iz Bostona u ruralni Maine te otkriva tajnovito groblje skriveno duboko u šumi blizu njihovog novog doma.

6) Child’s Play

Majka daje sinu igračku lutku za njegov rođendan, nesvjesni njegove zlokobnije prirode.

7) Darlin’

Film “The Woman” dobiva nastavak – “Darlin”, a radnja se dešava deset godina kasnije i vrti se oko kćerke, koja očito ima i svojih problema.

8) Brightburn

Što ako se dijete s druge planete sruši na Zemlju, ali ne postane heroj čovječanstva poput Supermana, nego nešto puno zlokobnije?

9) Ma

Sue Ann, usamljenica koja živi u svom mirnom gradu u Ohiou jednog dana upozna Maggie, nova tinejdžerku u gradu te ju pita je da kupi pice za nju i njezine prijatelje.

10) Us

Roditelji odvedu svoju djecu u kućicu na plaži, iščekivajući uživanje s prijateljima ,ali njihov spokoj prelazi u napetost i kaos kada neki posjetitelji dođu nepozvani.