FOTO by Deichmann

Moda

Pet Deichmann sandala u ružičastoj paleti boja!

Antonija Andabak 07. lipnja 2021.

Sandale ne koštaju više od 199,00 kuna!

Protekli vikend namamio nas je, kako ljetnim odjevnim kombinacijama, da pokažemo njegovana stopala u sandalama i odbacimo obuću koja nas je sputavala da osjetimo čari toplog vremena.

I dok su neki spremno izvadili primjerke prošlogodišnje kolekcije, drugi su se uputili u shopping kako bi se „obnovili“. Ako pripadate drugoj skupini a niste imali sreće pri pronalasku savršenih sandala, mi smo to učinili umjesto vas! Na Deichmann web shopu, upecali smo pet prekrasnih sandala s blok petom koja i ove godine dominira kada je riječ o udobnih i stabilnim sandalama!

Unatrag nekoliko godina, četvrtasta peta zasjenila je one s tankom i po sudu mnogih, previsokom petom u kojima je uvelike bilo onemogućena dnevna nesputanost pri obavljaju raznih aktivnosti.

Pojavom udobnih sandala, široke pete, objedinjeni su najvažniji kriteriji koje zahtijevaju mnoge fashionistice, a to su efektan izgled i udobnost obuće u kojima je moguće provesti cijeli dan, a istodobno izgledati ženstvenije no ikada.

Deichmann sandale čija peta ne prolazi više od sedam-osam centimetara, a niti čija cijena ne prelazi 199,00 kuna, simpatičan su ljetni izbor obuće u ružičastoj gradaciji nijansi , stoga smo odabrali one počevši od najnježnije roze boje pa sve do najintenzivnije pink koja ističe elegantnu siluetu istih.

Sandale s petom – 189,00kn
Sandale s petom – 199,00kn
Sandale s petom – 199,00kn

I dok su sve jednobojne, među njima su se istaknule sandale u tie-dye tehnici koja je ovih dana postao jedan od najpopularnijih uzoraka na odjeći, a sudeći prema Deichmann aktualnim trendovima – i na obući, pa tako iste takve možete pronaći u plavo-bijeloj varijanti.

Sandale s petom – 189,00kn
Sandale s petom: 149,00kn

Koje god odabrali, one su stvorene za dnevni poslovni look, kao i savršen weekend izbor kada se nalazite u ulozi  gošće na svečanostima ili neformalnim partijima.

Iste možete naručiti na web shopu bez straha da ćete ostati bez svog broja ili posjetiti Deichmann trgovinu i provjeriti kako vam ove sandale pristaju uživo!