FOTO by Instagram @styleandesign

Moda

Personalizirani veo najveći je hit za sezonu vjenčanja 2022.

Daria Lovrić 05. svibnja 2022.

U moru obaveza često zaboravljamo na sitnice koje na kraju cijele priče ostavljaju najjači dojam

Većina mladenki koja će ove sezone izreći svoje sudbonosno „da“ i uploviti u bračne vode već ima dogovoren prostor, bend, fotografa i vjenčanicu. Budući mladenci su u fazi dijeljenja pozivnica i već su poprilično iscrpljeni.

Na red dolaze završni detalji poput odabira modnih dodataka, frizure i zahvalnica. Misleći kako je ono najgore iza njih, mladenke se često neugodno iznenade i u zadnji tren shvate da su nešto zaboravile.

Baveći se „velikim“ stvarima ponekad zaboravljamo da je “manje više” i da su detalji ono što se pamti. Uz raskošne dekoracije, ukusnu hranu i „bomba“ atmosferu priuštite sebi „sitnice“ koje ćete pamtiti i čuvati do kraja života.

Pretražujući društvene mreže pronašli smo nekoliko detalja koji će podići svaku vjenčanicu i o kojima će se još dugo nakon proslave pričati. Radi se o tekstualnim porukama na odjevnim komadima i modnim dodacima.

Svaka riječ ima težinu. Sigurno ste dosad gledali milijun filmova u kojima mladenci stoje pred oltarom i izgovaraju zavjete koje su napisali jedno za drugo. Svoje „zavjete“ mladenci nastavljaju „živjeti“ i pokazivati djelima do kraja života.

Ispisane poruke ljubavi na odjevnim komadima sve su više popularne i daju onaj poseban završni touch svakoj mladenki.

Neki od najpopularnijih natpisa su: „Do mjeseca i natrag“, „Uvijek i zauvijek“ i „ti ćeš zauvijek biti moj …“

Ove neodoljive poruke najljepše će se istaknuti na leđima, rukavu ili pojasu od vjenčanice, a naš favorit je definitivno poruka na veu.

Sam rub vea, ukrašen najljepšim ljubavnim porukama predivan je detalj koji će svima ostati urezan u pamćenje, a i na slikama će izgledati božanstveno.