FOTO by Pepe Jeans

Moda

Pepe Jeans četvrtaste torbice u bojama voćnog čaja zagrijat će vaše srce!

Antonija Andabak 29. kolovoza 2020.

Zagasito crvena i smeđa torbica dočekat će mnoge jeseni i zime! Ne propustite kupiti klasik među torbicama!

Obožavamo boje jeseni i prepoznatljive boje lišća u zagasito crvenoj, smeđoj i žućkastoj nijansi jer podsjeća na one dane kad se možemo fino ušuškati pod dekicu, pustiti omiljeni film i popiti šalicu čaja.

Kada već spominjemo čaj, i nadolazeće sezone će upravo raznobojni listići čaja i plodovi voća poslužiti kao inspiracija modnim dizajnerima za kreiranje privlačnog accessoriese za sve fashionistice koje se vole “obnoviti” s par komada pri promjeni godišnjeg doba.

Jedna takva inspiracija, proizašla je iz boja plodova voćnih čajeva kojim su oplemenjene Pepe Jeans torbice četvrtastog oblika, a koje su dio Garden Paradise kolekcije.

Ista je, rekli bismo, povezana s prirodom, a to vidimo po materijalu torbice za koji se upotrijebila eko koža, detalja poput isprepletenih hippie trakica i istaknute retro kopče koja torbicama daje karakterni look, bez nje bi jednostavno bio “već viđen” accessories.

Torbice su prikladne za ugodno nošenje u ruci zbog kraćeg remena, dok duži metalni lanac dozvoljava da imate slobodne ruke obavljajući shopping, ujedno postižući chic i moderan izgled s obzirom na to da je veličina torbice idealna za višesatno izbivanje iz kuće.

Cijena ovih Pepe Jeans torbica iznosi 615 kn, cjenovno pripadaju u viši novčani rang, no iz iskustva možemo reći da je riječ o kvalitetnom accessoriese-u koji ima tendenciju u istom obliku dočekati mnoge jeseni i zime. Detaljnije ih možete pogledati OVDJE!