FOTO by Pepco / Instagram @pepcohr

Dom

Pepco asortiman zasjao u Harry Potter ruhu!

Daria Lovrić 26. listopada 2022.

Nova kolekcija vrvi proizvodima s motivima iz svijeta čarobnjaštva!

Otkada je došao u Hrvatsku, trgovački lanac Pepco naša je omiljena destinacija kada smo u potrazi za kućnom odjećom, stvarčicama za dom, modnim dodacima i svakodnevnim sitnicama.

Na Pepco policama može se pronaći za svakoga ponešto i ono najvažnije – po vrlo niskim cijenama. Upravo zato, bacili smo oko na novu kolekciju i oduševili se velikim brojem artikala koje krase motivi iz svijeta čarobnjaštva.

Stigla neponovljiva Harry Potter kolekcija!

Harry Potter linija toliko je šarolika i sadrži ogroman broj različitih proizvoda za dom, velike, ali i one najmlađe.

Harry Potter ruksak
Harry Potter ruksak – 52,74 kn

Istog trena smo naše favorite dodali na most wanted listu kako bi što prije skočili do Pepco store-a jer će ovi noviteti zasigurno nestati s polica u vrlo kratkom periodu.

Za sve koji dan započinju šalicom kave, Pepco je lansirao neodoljive primjerke keramičkih šalica u kojima mogu uživati u omiljenom jutarnjem napitku.

Harry Potter šalica
Harry Potter šalica – 30,14 kn

Kako ne biste zaboravili na vrijeme i zakasnili na posao, dom oplemenite Hogwarts satom, a u romantičnim večerima s voljenom osobom uživajte uz Harry Potter mirisne svijeće.

Harry Potter sat
Harry Potter sat – 52,74 kn
Harry Potter svijeća – 37,67 kn

Kako bi nadolazeći jesenski i zimski period proveli u što udobnijem kućnom outfitu izaberite stylish modele pidžama i kućnih ogrtača za cijelu obitelj i preslatke fluffy papuče koje će ugrijati i najhladnija stopala.

Harry Potter papuče – 33,91 kn
Harry Potter ogrtač – 75,35 kn

Naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji, a cijeli asortiman istražite putem Pepco web stranice.