FOTO by Tally Weijl

Moda

Pastelno plava boja zavladala novitetima brenda Tally Weijl!

Antonija Andabak 11. siječnja 2021.

Retro komadi u otkačenom izdanju dolaze u svijetloplavoj, pastelno nijansi

Pletiva u različitim oblicima jedni su od zimskih modnih komada za koje garantiramo da se nalaze u ormaru svake žene. Mekane teksture, prikladno topli u hladnije vrijeme, teško je zaobići barem jedan novi komad prije svake sezone jesen/zima.

Osobito su zanimljivi komadi koji dominiraju lansiranom kolekcijom, a spomenuta se dominacija upravo dogodila s brandom Tally Weijl, kojeg volimo zbog odvažnih komada kojima slave otkačenost! Ovoga puta, retro komadi u otkačenom izdanju dolaze u svijetloplavoj, pastelno nijansi!

Balon rukavi, izrezi na leđima, poludolčevite u kombinaciji s drugim pastelnim bojama poput zelene, ružičaste ili krem, daje onu vibru retro modnog ritma kojeg su prigrlile mnoge fashionistice, kombinirajući ih s trapericama visokog struka.

Jedini predmet istaknut među pletenim puloverima jest plava haljina dolčevita stila koja je pobrala simpatije mnogih ljubiteljica nježnijih nijansi.

Ostatak baby blue kolekcije pletiva baziran je na vesticama na kopčanje, dolčevitama i toplim džemperima. Ovakvi komadi izuzetno su zahvalni za zimsko razdoblje gdje ih mnoge pripadnice ljepšeg spola kombiniraju uz maxi kaput jednako nježne nijanse, dodaju voluminozni šal i kapu s coflekom.

Tako slojevit look u pastelnim nijansama koje se nose ove zime više no ikada, jednostavan je za kombiniranje pošto podnosi i razne akcente poput upečatljive torbice ili eye catching čizmica.

Za Tally Weijl komade izdvojit ćete oko 200 kn što predstavlja pristojan i prihvatljiv iznos za upravo lansirana pletiva popularnog high street brenda.