FOTO by Stradivarius

Moda

Pastelne i pletene – Stradivarius torbe osvajaju dizajnom!

Viktoria Mikulić 20. travnja 2022.

Jer kome ne treba još jedna torbica…

Uskrs je iza nas, što smo uhvatili od sniženja smo uhvatili i sada konačno planiramo malo štedjeti za ljetni odmor.

No jedan brend itekako zna kako nam pomrsiti planove, jer su svjesni koliko smo mi žene slabe na torbice.

Nema posebnijeg modnog dodatka od torbice, jer ona ne predstavlja samo praktičan detalj, već nas ista prati u svim dnevnim aktivnostima.

Uz nju smo sretni i tužni, u nju stavljamo ono najosobnije što uvijek nosimo sa sobom. Torbice su finalan touch svakog outfita i naravno da uz nove odjevne komade želimo uklopiti torbicu u jednoj od proljetnih boja.

Sreća, postoje high street brendovi koji nam omogućuju da za znatno manji iznos kupimo nešto  posebno, nešto u skladu s najnovijim trendovima. Ne moramo nositi marke da bismo se osjećali dobro, Stradivarius je dokaz tome jer prednjači u ponudi accessoriesa koji su stylish, cjenovno pristupačni i kvalitetni.

Kada smo ugledali torbice iz nove kolekcije u pastelnim bojama poput puder roze, mint zelene i žute, nismo mogli odoljeti da ne kupimo barem jednu.

Mi smo se odlučili za boju sezone, zelenu, a ako je sunce vaš najveći prijatelj, svakako bismo vam preporučili žutu. Roza je isto hit i rezervirana je za sve njene duše. Njihova cijena iznosi 159,90 kuna, a pronaći ih možete na LINKU.