FOTO by Parfois

Moda

Parfois ljetne naušnice u razigranom izdanju podižu svaku odjevnu kombinaciju

Krešimir Šustić 02. lipnja 2020.

Morski motivi u veselim tonovima sve su što nam treba ove sezone!

Naušnice su jedan od najpopularnijih komada nakita koji dodajemo kao modni dodatak kako bi upotpunili svoj look, pa nas tako izbor i kupnja novih nekada zna dovesti do blažeg oblika stresa, jer pažljivo moramo birati materijale, boje i oblike koje možemo spojiti s omiljenim krpicama.

S obzirom na to da smo pred samim ulaskom u ljetnu sezonu, glavni motivi su nam morski, tropski i egzotični, jer oni su nam pravi pokazatelji onoga što nas očekuje u modnom svijetu.

Tako su proizvodi u omiljenim trgovinama poprimili pravi štih koji nas podsjeća na najljepše plaže na dalekim destinacijama bogatim palmama i pješčanim plažama sa slamnatim krovovima.

Nama su za oko zapele one koje nam nudi Parfois, portugalski modni brend, koji se ističe po statement komadima i pristupačnim cijenama.

Među ponudom možemo pronaći šarene modele koji su ukrašeni cvjetovima, školjkama, perlama, ribicama i ostalim raznim motivima koji u svakom outfitu djeluju upečatljivo i dodaju dozu razigranosti.

Uz njih će svaki dan biti modna igra i pratit će nas osjećaj prave morske idile koju ćemo s oduševljenjem ukombinirati sa svojim odjevnim predmetima i dodati našem stajlingu nešto posebno.