FOTO by Oysho

Moda

Oysho papuče u obliku čizmica nosimo ove jeseni

Mia Vodopija 04. listopada 2021.

U njima vam definitivno neće biti hladno

Nakon lockdowna, svi smo naučili kako postoji nekoliko stvari u koje vrijedi uložiti, a ona najposebnija stvar je naravno par obuće. Ne, ne govorimo o cipelama, tenisicama niti gležnjačama…govorimo o toplim, udobnim i mekanim papučama.

Kvalitetne i udobne papuče su apsolutno bitna stavka na koju vrijedi potrošiti novac. Razmislite malo, u njima provodite vrijeme nakon posla kada su vam stopala umorna i natečena nakon cijelog radnog dana provedenog u obući koja steže stopalo i žile.

259,90 kn

Ako ste pravi sretnici, u papučama provodite vrijeme i na poslu – to je razlog više zbog kojeg trebate potražiti i uložiti u zanimljive papuče. Bilo da su mekane i mucaste, da su bijele, crne, šarene ili s animiranim likovima po sebi, one su statement komad po kojem će vas svi zapamtiti.

259,90 kn

Za one koji su stalno zimogrozni, popularni španjolski brend Oysho potrudio se udovoljiti svima – papuče u obliku čizmica su i ove sezone IN.

259,90 kn

Vrijeme je sve hladnije i hladnije, što nam signalizira da se napokon možemo početi zabundavati…stopala pogotovo nećemo zaboraviti. Ove zanimljive papuče dolaze u dvije boje, sivoj i boji duhana.

259,90 kn

U slučaju da i dalje radite od doma, neka vam ove Oysho papuče u obliku čizmica budu nove i najudobnije papuče u kojima ćete spremni dočekati onu pravu jesensku, a i zimsku, hladnoću.

Oysho papuče možete kupiti putem ovog LINKA.