FOTO by Oysho

Moda

Oysho nam donosi najtoplije papuče čizmice za najhladnije dane

Mia Vodopija 29. listopada 2021.

U njima vam definitivno neće biti hladno

Nakon dugog dana na nogama, nema ništa bolje od dolaska u stan, tuširanja i presvlačenja u udobnu toplu kućnu odjeću. Bilo da kod kuće nosite loungewear iz nekih fancy dućanima, stare trenirke i majice ili nešto treće, jedno je sigurno – tople papuče volimo svi.

Udobne, mekane, tople, a i oku privlačne, ne možemo odoljeti novitetima kada pretražujemo internetom web trgovine. Hoćemo li se odlučiti za bež, smeđe, sive ili možda čak šarene papuče, izbora je mnogo.

Kvalitetne i udobne papuče su apsolutno bitna stavka na koju vrijedi potrošiti novac. U njima provodite vrijeme nakon posla kada su vam stopala umorna i natečena nakon cijelog radnog dana provedenog u obući koja steže stopalo i žile.

Nebitno volite li one mekane i mucaste ili s animiranim likovima po sebi, dobre papuče krucijalni su dio naše garderobe.

Ako vam je stalno hladno i ako se teško udaljavate od radijatora (nakon što se pozatvarali sve prozore), popularni španjolski brend Oysho potrudio se udovoljiti svima – papuče u obliku čizmica su ove sezone IN.

Vrijeme je sve hladnije i hladnije, što nam signalizira da se napokon možemo početi zabundavati…stopala pogotovo nećemo zaboraviti. Ove zanimljive papuče dolaze u dvije boje, tamnoružičastoj i krem smeđoj.

U slučaju da ste počeli raditi od doma, neka vam ove Oysho papuče u obliku čizmica budu nove i najudobnije papuče u kojima ćete spremni dočekati onu pravu jesensku, a i zimsku, hladnoću.

Oysho papuče možete kupiti putem ovog LINKA po cijeni od 199,99 kuna.