FOTO by Zara Home

Moda

Ovu simpatičnu košaricu poveli bismo sa sobom na piknik!

Krešimir Šustić 03. kolovoza 2020.

Priroda, ukusna hrana i neodoljivi pleteni modni dodatak za potpunu filmsku scenu

Ljetni dani idealni su za oživljavanje nekih od najljepših filmskih scena odlaskom na piknik, kako bi u okruženju prirode i na svježem zraku uživali u zakuskama koje smo pripremili.

Iako ga mnogi smatraju staromodnom aktivnošću, ne postoji bolji način opuštanja od ležanja u hladu na livadi ili plaži i udisanju mirisa procvalog cvijeća ili mora koje nas okružuje.

Osim hrane, deke i još nekoliko ključnih dodataka, jednu od najvažnijih uloga za uspješno druženje ima i posebna košara, rađena isključivo za skladištenje namirnica koje su nam potrebne.

Kako bi cijela situacija bila ležerna, zabavna i praktična, brend Zara Home je u svoju ponudu uvrstio artikl zbog kojeg istog trena poželimo spremiti najosnovnije stvarčice i uputiti se na atraktivnu lokaciju.

Pletena košara koja nas podsjeća na vintage model kakve su imale naše bake, dolazi s poklopcem, ručkom i ukrašena je zakrpama u obliku magarca, mrkve, kornjače, pilića i puža.

Dovoljno je velika da u nju možemo pospremiti sve što smatramo potrebnim, a osim što se savršeno uklapa u prirodno okruženje, daje posebnu čar i efektnost cjelokupnoj aktivnosti.

Svoj primjerak možete naručiti na LINKU, a nakon što stigne na kućnu adresu, skupite ekipu, pronađite destinaciju koja vam odgovara, pripremite slastice i uputite se u nezaboravno iskustvo.