FOTO by Mango

Odjeća

Ovu Mango lilac bundu viđat ćemo posvuda!

Antonija Andabak 22. studenoga 2021.

Bunda od umjetnog krzna sve je samo ne dosadna!

Ove sezone mnogi brendovi u svojoj ponudi imaju doista sjajne kapute. I ne govorimo samo high end komadima, već o bundama vrhunske kvalitete koji se lako mogu zamijeniti za dizajnerski komad.

Primjer: Mango je upravo izbacio najljepšu budnu i dovoljno je pošteno je reći da su mnoge fashionistice bacile oko na elegantni šarm ove bunde od umjetnog krzna.

Dolazi u nježnoj, lilac nijansi, pomalo je oversize ravnog kroja te kao takav je otprilike sve što biste mogli poželjeti od tople zimske bunde.

To je stil koji će izgledati kao milijun dolara kada se nabaci preko jednostavne bijele majice i hlača visokog struka, jer ovu budnu ne treba nadjačavati bojama i dodacima, stoga nam vjerujte kada vam kažemo da je ovo investicija za koju nećete požaliti.

Kreativna dizajnerica Jen Wonders pokazala je kako izgleda kada lilac kaput spoji s drugom Mango komadima te je tim povodom objavila kratak video u kojem se pojavljuje u najnovijoj kolekciji.

Komentari su išli u pozitivnom smjeru te je mnoge fashionistice inspirirala na kupovinu komada koje će moći nositi na partyje ili druženje s prijateljima i obitelji.

Ležerna, jednostavna, a upečatljiva bunda onaj je odjevni komad koji podiže svaku kombinaciju, pa iako je odjenuli na trenirku monokromatskih nijansi, a osim toga, doista će fenomenalno izgledati i uz običnu rebrastu maxi haljinu, kao i košulju te popularne traperice-trapezice.

Iako je jedna korisnica Instagram mreže pitala hoće li kaput biti snižen povodom Black Friday manije, odgovor iz Manga još nije stigao, no nekako i sami držimo palčeve da i ova predivna bunda cjenovno postane prihvatljivija pošto joj je ista trenutno 899,90 kuna. Možete je checkirati OVDJE.