FOTO by Amicus

Moda

Ovog Valentinova pripremite atmosferu koja ga neće ostaviti ravnodušnim…

admin 05. veljače 2021.

Rekviziti poput svijeća, poveza i prozirnih spavaćica su dobrodošli. Pripremite bocu vina i njegovo omiljeno jelo, a za desert znate što poslužiti...

Iako spada u intimnu kategoriju, donje rublje jedno je od glavnih oružja svake žene, uz koji na potajni način rješava sve dnevne prepreke i izazove. 

Donje rublje nije namijenjeno samo za zavođenje, već nam taj komad tkanine daje potrebno samopouzdanje, moć i osjećaj ljepote. Uz modele i dezene koji nam se sviđaju, jačamo ljubav prema vlastitom tijelu. 

Iako samo mi znamo što nosimo ispod, to je sasvim dovoljna spoznaja da se osjećamo atraktivno, zavodljivo, jedinstveno, a pomaže nam i da još više zavolimo svoje tijelo.

Nekima je najvažnija praktičnost pa će prilikom odabira prvenstveno gledati materijal i kvalitetu izrade. Tu su i oni drugi koji donje rublje biraju na temelju cijene, neovisno o izgledu i osjećaju udobnosti. 

Mnogim pripadnicama nježnijeg spola donje rublje ipak predstavlja puno više i one se najčešće odlučuju za modele stylish dizajna, a najčešće biraju čipku koja na svakoj koži izgleda sjajno. One znaju da se za odabir pravih komada treba posvetiti dovoljno vremena, te pomno proučiti boje i sve popratne detalje. 

Koji god bio vaš stil, vjerojatno bi se svi složili da u nekim posebnim životnim prilikama odlučujemo za sve navedeno. Jedan od takvih događaja je i Valentinovo, dan u kojem posebno iskazujemo romantiku, ljubav i strast. Iako bismo to svakog dana trebali primjenjivati, Valentinovo nam je podsjetnik da ljubav nema roka trajanja. Sredina veljače rezervirana je da se razmazimo u potpunosti.

Novi grudnjak, gaćice, halteri i profinjena spavaćica ili bodi samo su neki od odjevnih predmeta koji će rasplamsati strasti, a vas učiniti zavodnicom večeri. 

Bez obzira na to što ovog Valentinova nećemo moći otići na večeru, svoju jaču polovicu možete iznenaditi kućnim tretmanom koji će uključivati svijeće, povez oko očiju, prozirnu spavaćicu, bocu vina i njegovo omiljeno jelo, a za desert znate što poslužiti…

Kako bismo vam barem malo olakšali potragu, zavirili smo u domaću web trgovinu Amicus koja je upravo lansirala novu kolekciju donjeg rublja. Izdvojili smo favorite za najromantičniji dan u godini. koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim…