FOTO by Stradivarius

Moda

Ovo su naše nove omiljene Stradivarius slingbacksice u pet različitih boja!

Mia Vodopija 29. listopada 2021.

Crna, zelena, boja fuksije... koju ćete odabrati?

Stojiš pred ogledalom i razmišljaš. „Okej, ako ću imati zelenu haljinu i crni kaput, što da odjenem dolje?“

Gledaš u gležnjače i čizme. Zagasite i tamne boje niskih, visokih, onih do i onih iznad koljena… nisi sigurna bi li se one dobro uklopile u cijeli outfit. Nećeš niti baciti oko na prošlogodišnje skupe sive čizme koje si kupila dan prije sniženja – ne možeš im oprostiti tu izdaju u tisućama kuna.

Hodaš stanom gore dolje poput lavice u kavezu, uređene frizure i našminkana. Da, koji tip obuće iskombinirati sa seksepilnom haljinom i kaputom… za prvi dejt. Želiš ostaviti odličan, ma najbolji mogući, prvi dojam i želiš izgledati ‘tip top’.

Zgrabiš mobitel u ruke i nazoveš prijateljicu. „Jao haha ma dobro ćeš izgledati i u vreći krumpira“, tješi te prijateljica, ali okrećeš očima jer si znala da će to reći. „Hmm probaj s onim slingbacksicama, znam da si dva para kupila.“

DA! Slingbacksice si kupila u Stradivariusu po cijeni od 199,90 kuna preko ovog LINKA, ali ih se nisi mogla sjetiti od nervoze! Zahvaljuješ prijateljici i juriš do ormara, u kojem te čekaju visoke slingback potpetice u boji fuksije i crnoj.

Hm, crne cipele na crni kaput je safe bet, ali ne želiš izgledati kao da idete na Mirogoj. Odvažit ćeš se uzeti boju fuksije.

Opet stojiš pred ogledalom, ovaj put potpuno sređena. Kratka svilenkasta zelena haljina iz Manga, crni fancy kaput iz Zare i naravno, Stradivarius slingbacksice u boji fuksije da razbiju hladnoću tamnih boja.

Začuješ zvuk portafona i izađeš iz stana. Dobro izgledaš, dejt može službeno započeti.