FOTO by Instagram @wellanordic / @meganfox / @georgepapanikolas

Ljepota

Ovo su boje za kosu koje će biti pravi hit u 2022.!

Mia Vodopija 10. prosinca 2021.

Kako se odlučiti samo za jednu?

Bilo da želite potpuno promijeniti svoju kosu i postati platinasta plavuša ili jednostavno želite dati neku dimenziju svojoj prirodnoj nijansi putem pramenova, mijenjanje boje kose jedan je od najjednostavnijih načina za transformiranje vašeg izgleda.

S obzirom na to da volimo biti u tijeku s najnovijim trendovima kose, veselimo se svim novostima koje nam donosi 2022. godina.

Mnoge žene se nisu odvažile na promjenu boje, preljev ili na pramenove u ove dvije korona godine, ali sada sve one žude za velikom promjenom i nisu zabrinute hoće li kosa biti zahtjevna za održavanje ili ne.

Od plavuša i riđokoso bakrenih do smeđih i ružičastih boja, ovo su boje kose koje će biti posvuda u sljedećoj godini.

Expensive Blonde

Za ovu nijansu svi će reći da je seksepilna. Predviđamo da će ova ledeno plava boja dominirati u novoj godini. Promjena boje baze, ali i pramenovi cijelom dužinom, koji stvaraju najljepšu kremastu boju plavuše, oduševit će i one najzahtjevnije.

Midnight Brunette

Gotovo crna kosa Megan Fox bit će hit jer daje dozu iznenađenja – na nekim će svjetlima izgledati crno, a na nekima ćete vidjeti naznake smeđe.

Savršena je za one koje su oduvijek željele tamnu smeđu boju. Dobro stoji Megan Fox, dobro će stajati i vama.

Girl-Next-Door Copper

Ova boja dražesno podsjeća na srednju školu, kada smo sve mijenjale boju. Ova blijeda nijansa jagode je posebno lagana za napraviti preko plave kose ili već postojećih crvenih tonova. Ako već imate crvenu kosu, cijeli proces će proći još brže i lakše. Najbolji način za definiranje ove boje je blijeda, gotovo plava osnovna boja s bakrenim podtonovima.

Toasted Caramel

U 2022. godini mnoge žene će odlučiti vratiti toplinu svojoj kosu. Dodavanje toplih nijansi poput bakrene, kestenjaste i karamele će dati smeđoj kosi više dimenzije i bogatiji osjećaj. Kao dodatni bonus, tamne, tople nijanse općenito zahtijevaju manje održavanja, što ih čini jednostavnom, ali elegantnom opcijom.

Long Ombré

Ako zbilja niste fan boje zbog koje ćete stalno morati ići u frizerski salon, ovaj trend je za vas! Stvoren je kombiniranjem tradicionalnog izgleda ombréa i proširenjem netretiranog područja korijena. Dakle, ako ste prošlo ljeto obojale kosu i ako vam je ona dosta izrasla, to je taj ciljani look.

Anime Pink

Svijetle i neobične nijanse su u modi za 2022. Ružičasta boja bit će super trendi jer mnoge žene žele nešto zbilja posebno, a to je upravo što ova nijansa nudi!

Nadamo se da ste već odabrale svoju novu boju kose za sljedeću godinu!