FOTO by Instagram @shmoakin_hair / @adoringhathaway_

Ljepota

Ovo je 5 najboljih frizura ako želite izgledati mlađe!

Krešimir Šustić 22. listopada 2020.

Donosimo nekoliko odličnih ideja koje djeluju poput facelifta

Starenje je dio života koji se, htjeli mi to ili ne, primjećuje na našem licu s dolaskom prvih bora koje. Srećom, u današnje vrijeme starost barem nakratko možemo odgoditi te uz pomoću raznih preparata i stručnjaka ukloniti nesavršenosti.

No osim toga, postoje i neki prirodniji načini koji ne amo da su najprihvatljiviji, već i najljepši. Znamo da se uvelike možemo pomladiti odabirom trendi frizura, te tako skinuti nekoliko godina i osvježiti naš izgled.

Svjetski stilisti izdvojili su nekoliko odličnih primjera kojima možemo naglasiti crte lica i sakriti nedostatke, a mi ih donosimo u nastavku.

Bob

Bob je stil frizure koji doseže točno ispod brade, uokviruje liniju čeljusti, garantirano donosi mladenački izgled i laskaviji je i uzbudljiviji ako dodamo vlastiti touch.

Pixie

Pixie frizura čije su odlike lako stiliziranje i odvažnost, može nas učiniti mlađima tako što će istaknuti jagodične kosti i oči asimetričnim rezom koji ističe duže šiške u većini slučajeva.

Pletenica

Jedna od frizura koja je aktualna još od daleke prošlosti unosi dašak elegancije u naš izgled, a bez puno muke osvježava izgled i čini nas mlađima.

Stil “Just woke up”

Ako nešto može unijeti mladenački štih u naš svakodnevni izgled, onda su to definitivno blagi valovi koji izgledaju kao da smo se tek probudili i lako se stiliziraju.

Duga kosa koja uokviruje lice

Neki se nisu spremni odreći duge kose, stoga biraju one frizure koje uokviruju i ističu crte lica valovitim ili ravnim pramenovima kako bi se pomladili.