Modni dodaci

Ovih blagdana darujte simbol vječnosti  – zaručničko ili vjenčano prstenje!

Viktoria Mikulić 19. prosinca 2019.

Nema ljepšeg nego za kraj godine ovjekovječiti zajedničke trenutke zarukama ili vjenčanjem…

Prosinac je mnogima najdraži mjesec u godini, ovo blagdansko vrijeme nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi smo nekako brižniji, opušteniji i ne dozvoljavamo da nam išta pokvari raspoloženje.

Također, ove zadnje dane više promišljamo o ljudima koji su bili tu uz nas kroz čitavo razdoblje, o savjetima koje smo dobili od njih, o golemoj podršci koju su nam bezuvjetno pružali…

Vjerujemo da svatko ima barem jednu takvu osobu kojoj želi zahvaliti na najbolji mogući način. Ponekad se naša osjećanja ne mogu ni opisati riječima već samo djelima…

Kako im vratiti za sve što čine za nas, nije jednostavno pitanje no mi smo pronašli savršen način, odnosno poklončiće s kojima ne možete pogriješiti… Bez obzira jeste li u potrazi za zaručničkim i vjenčanim prstenjem ili tražite poseban komad nakita za blisku osobu poput ogrlice ili narukvice u rose gold varijanti, svakako zavirite unutar raskošnog asortimana zlatnog centra LE-WI-KO.

Dovoljno je spomenuti da je upravo njihov nakit čest odabir nekih od naših poznatih ljepotica poput olimpijke Sandre Perković, prekrasne Adrijane Đurđević i fitness influencerice Martine Boščić Boss.

Naša najpopularnija sportašica predstavila je njihov novu kolekciju ispunjenu dijamantima pod nazivom SHINE ON TIME.

Također, ako tražite dar za vaše jače polovice, trendi nakit poput satova i narukvica do srebrnih i zlatnih lančića odabrao je i Dario Matić.

Zlatni, srebrni ili nakit od čelika bezvremenskog dizajna dolazi u varijanti narukvica, prstenja, naušnica i ogrlica, a tu su i klasični te upečatljivi satovi, drugim riječima za svakoga ponešto.

Modno osviješten, zlatni centar LE-WI-KO donosi trendovski nakit koji je moderan, ali se istodobno uklapa uz bezbroj odjevnih kombinacija.

Nikako nemojte zaboraviti i na sebe. Za novogodišnji look predlažemo malu crnu haljinu, visoke potpetice i clutch torbicu, a kao finalan touch odaberite nakit koji će podići look, izazvati pažnju, uz kojeg ćete se osjećati baš poput zvijezde.

Ako još niste odabrali blagdanske favorite, sada je pravo vrijeme za odabir najelegantnijeg poklona s potpisom zlatnog centra LE-WI-KO.

Ako su se i vas jednako dojmili ovi unikatni komadi nakita, za detaljnije informacije i još više izbora posjetite njihovu službenu stranicu i društvene mreže Facebook i Instagram.