FOTO by Instagram @mihanomomosa

Moda

Oversized šešir rezerviran za sve koji se žele sakriti od susjeda i poznanika!

Viktoria Mikulić 15. siječnja 2024.

Potrebno vam je malo privatnosti?

Mihano Momosa srpski je dizajner prepoznat u cijelom svijetu. Njegove kreacije s detaljem ruže osvojile su i zvijezdu Jareda Leta, a također ima poklonice i među poznatim Hrvatica poput Nine Badrić, Severine i slično.

Upečatljiv dizajn haljina daje im skupocjenu notu i mami poglede na svakom koraku, stoga ne čudi što su vrlo brzo nakon lansiranja i rasprodane. Riječ je o brendu posvećenom ženi koji ju stavlja u središte svoje kreativnosti dajući joj titulu princeze.

Iako nam većina njegovih noviteta oduzme dah, neke nas kreacije uspiju i nasmijati, u pozitivnom smislu. Mihano Momosa upravo je kreirao predimenzionirani šešir koji ne samo da će sakriti vaše lice, već kompletan gornji dio tijela.

Ovaj čupavi šešir ljubičaste boje rezerviran je za sve fashionistice koje se ne ustručavaju pokazati svoje JA i čiji bi se stil odijevanja mogao opisati kao nekonvencionalan, ali i za sve one koji se žele sakriti od susjeda ili poznanika, ili jednostavno – za sve koji na plaži žele biti odsječeni od svijeta.

Mi ga najviše vidimo uz kupaći kostim i kimono, a ako vi imate sličnu ili neku drugu ideju uz što biste kombinirali ovaj jedinstveni šešir, na Instagram profilu poznatog brenda možete pronaći detalje.