FOTO by Sinsay

Moda

Ove zime nosimo stylish Sinsay rukavice već od 25,90 kuna!

Mia Vodopija 22. studenoga 2021.

Mekane, tople i lijepe, ne možemo im odoljeti

U zadnjih nekoliko godina naše su jeseni i zime sve blaže. Prošli tjedan smo mogle nositi razne kaputiće, pa i deblje jakne bez šala i rukavica. Oni najhrabriji kojima je uvijek vruće, hodali su raskopčani.

Međutim, s obzirom na to da je kraj studenog sve bliže, itekako osjećamo hladnoću jutrima i u kasnim večernjim satima. Postalo nam je jasno da moramo požuriti s traženjem pravih modnih dodataka koji bi nas zaštitili od hladnoće.

Uz šalove, kape, pa i maske koje su postale nezaobilazni go-to ‘dodatak’, trebaju nam odlične rukavice. Želimo nešto što će nas grijati i u čemu nam neće biti hladno te nešto što će izgledati lijepo i stylish.

Iako se na Internetu može pronaći štošta, mi smo odlučile potražiti one najbolje i cjenovno najprihvatljivije rukavice. Odabir nam je pao na svima dobro poznati Sinsay i njihovu zanimljivu ponudu. Naše favorite rukavica možete pogledati u galeriji ispod:

Ako ste ljubiteljice crne, sive ili smeđe boje rukavica, Sinsay ima nešto za vas. Također, u slučaju da su vam dosadile te klasične boje, možete uzeti nešto drugačije poput ovih bordo rukavica sa zlatnim detaljima ili pak baby pink mitten rukavica u kojima vas zasigurno neće biti hladno.

Pregledavajući njihovu ponudu, već sada znamo da će svatko naći nešto za sebe.

Ove Sinsay rukavice možete kupiti u Sinsay prodavaonicama ili kliknuti na linkove ispod fotografija u galeriji.