FOTO by Benetton

Moda

Ove zime nas grije Snoopy deka s rukavima iz Benettona!

Mia Vodopija 25. studenoga 2021.

Velika, cozy i topla deka s rukavima… što nam više treba?

Doba slušanja božićnih pjesama, izrađivanja vlastitih adventskih vijenaca i kalendara, kao i pripreme kolačića, napokon je stiglo! Hladne temperature koje padaju ispod nule tjeraju nas unutra, baš kao i mrak koji se pojavi iza 16 sati.

Okrećemo se našem unutarnjem svijetu i više gledamo serije, filmove ili pak čitamo knjige. Iako se naše kuće i stanovi griju, svejedno nam je ponekad hladno ili jednostavno želimo veliki i mekani zagrljaj nečeg toplog.

U slučaju da ste izašle van s prijateljicama i da uživate na terasi kafića, vjerojatno ste pothlađene i treba vam prava doza topline. Zato se u večernje sate, bilo da ste pijuckale na hladnoći vaše omiljeno piće, bilo da ste željne dodatne topline, volite zaogrnuti lijepom mekanom dekicom ili nekim cozy ogrtačem.

Upravo tu uskače popularni šareni brend 90-ih, Benetton, koji se pobrinuo da vam u tim trenucima osigura najmekši zagrljaj u kojem opuštanju nema kraja. Poznati brend lansirao je mekanu dekicu od umjetnog krzna s dugim rukavima. Ona dolazi u šarenoj boji sa Snoopy motivom.

Za sve one žene kojima je dosta toga što haljine i suknje nemaju džepove, bez brige! Snoopy deka s rukavima s prednje strane ima džep koji će biti savršeno mjesto za vaš mobitel ili čokoladu, dok odmarate na krevetu ili na kauču.

S obzirom na to da je sve hladnije i hladnije, te da ne izlazimo van bez šala i rukavica, ova Benetton Snoopy dekica mogla bi vam se svidjeti i možete ju pronaći OVDJE po cijeni od 379,00 kuna.