FOTO by Instagram @tresduenostattoo / @matthewwilkinstattoo / @ovenlee.tattoo

Ljepota

Ove malene i šarene božićne tetovaže potpuno su nas očarale!

Mia Vodopija 22. studenoga 2021.

Mi im ne možemo odoljeti, a vi?

Ukrašavanje tijela šminkom, čupanje dlačica i tetoviranje – to su rituali ljepote tijela koji datiraju još od starog Egipta.

Naravno da tetoviranje u prošlosti nije bilo isto kao ovo današnje, ali ljudi su svejedno uspješno nalazili načine da permanentno ukrase svoje tijelo.

Postoji nešto posebno u tetovažama, pogotovo onim malim i suptilnim. Zavodljivo izgledaju i, s obzirom na to da su minimalističke, nikada ne izgledaju vulgarno. Suptilno i elegantno, ove malene ljepotice ne bole jako i nisu uistinu skupa investicija.

Kada odabirete tetovažu, morate imati na umu da je to zauvijek (osim ako ju ne odlučite ukloniti laserom što je zaista bolno i skupo). Koji dizajn želite imati na sebi, a da vam ne dosadi?

Neki odabiru riječi pjesama, neki svoje ljubimce, a mi smo na Instagramu pronašle one osobe koje su apsolutno zaljubljene u Božić!

Da, malene i šarene božićne tetovaže koje će vas tijekom cijele godine podsjećati na vaše omiljeno vrijeme.

Možete odabrati malog Djeda Božićnjaka, maleno ukrašeno ili neukrašeno drvce, svima dragog Rudolfa ili pak popularni crveno-bijeli candy cane… od njega zasigurno nećete dobiti karijes!

Kada se napokon odlučite koji dizajn želite, bitno je da istražite dobra mjesta za tetoviranje, ali da i istražite postupak zacjeljivanja tetovaža. Iako će vam u tattoo studiju sve objasniti, važno je da imate predodžbu o tome kako će proces izgledati.

U studio dođite odmorni i siti, te nikako pod utjecajem alkohola.

Uživajte u svojim najdražim minimalističkim božićnim tetovažama tijekom cijele godine!