FOTO by LEGO

Dekor

Ove godine bor ukrašavamo LEGO ornamentima! Stigla nova blagdanska kolekcija!

Daria Lovrić 18. listopada 2023.

Božćno drvce, adventski vijenac, medenjaci, orašari... Želimo sve!

Jesen je u punom jeku, a nas već obasipaju božićnim motivima. Moramo priznati da nam je kao i većini božićni period najdraži i da smo slabi na blagdanske poslastice.

LEGO božićni ukrasi 1
LEGO božićni ukrasi – $7.99

Priča o blagdanima zanimljivija je uz LEGO novitete, a popularni brend već je predstavio svoju božićnu ponudu koja pršti od veselja.

LEGO božićni ukrasi 2
LEGO orašar – $12.99

U bogatoj ponudi već smo pronašli svoje favorite, stoga smo vam odlučili predstaviti neke od ključnih komada koji su idealni kao poklon.

Izdvajamo poklone za naše mališane iz LEGO božićne edicije!

LEGO blagdanska ponuda sastoji se od nekoliko adventskih kalendara i dekorativnih sitnica, a nas je najviše očarao vijenac za vrata koji može biti i adventski vijenac i preslatki ornament za bor.

LEGO božićni ukrasi – $12.99

LEGO legendarni 2 u 1 set nije novitet, međutim naš je favorit. Riječ je o vijencu za vrata koji sadrži elemente zimzelenog lišća i ilustrirane upute za pomoć pri stvaranju 2 prekrasna ukrasna dizajna vijenaca – jedan s velikom, crvenom mašnom i drugi s četiri svijeće koje predstavljaju četiri nedjelje došašća.

LEGO božićni vijenac 1
LEGO božićni vijenac – $39.99

Ovisno za koju se verziju odlučite, upotrijebite svoj dovršeni blagdanski vijenac kako biste unijeli malo blagdanskog raspoloženja u svoj dom.

LEGO božićna kuglica – $6.39

Objesite ga na zid ili vrata ili iskoristite kao ukras za stol. Ovaj set od 510 dijelova izvrsna je zabava za cijelu obitelji.

Osim ukrasnog vijenca, LEGO asortiman vrvi preslatkim božićnim ukrasima poput božićnog drvca, te ukrasima za bor poput orašara, polarnih medvjeda i medenjaka.

LEGO božićno drvce – $44.99

Cijelu kolekciju pogledajte na LEGO web stranici i pronađite svoje favorite.