FOTO by Lego.com

Zabava

Izdvajamo 5 najboljih poklona za naše mališane iz LEGO božićne edicije!

Mia Vodopija 21. listopada 2021.

Kockice uz koje smo odrasli su nas opet iznenadile!

One igračke koje su tu da educiraju, ujedno su i dostupne i jedne od najprivlačnijih! Govorimo naravno o LEGO kockicama. Vještine koje djeca uče igrajući se i slažući LEGO kockice važne su i nevjerojatne.

Ako do sada niste pomislili da najdraže kockice na svijetu imaju i element edukacije, prevarili ste se. U nastavku otkrijte neke od prednosti dječjeg igranja s LEGO kockicama, kao i 5 najboljih LEGO poklona iz njihove nove božićne edicije!

Vještine koje djeca uče od LEGO kockica

Korištenje LEGO kockica savršena je prilika za izgradnju vještina motorike! LEGO kockice izvrsna su opcija za rad prstima dok djeca grade LEGO komade.

Djeca vole uzbuđenje izgradnje blokova i to mogu raditi satima, osnažujući male mišiće u prstima i rukama koji će im pomoći u drugim vještinama, poput učenja pisanja.

$34.99

Igranje kockicama se tako lako pretvori u vrijeme zamišljenih avantura, heroja, zločinaca, životinja i ostalih stvari. Korištenje LEGO minifigura i kockica s drugim vršnjacima daje djeci iste vještine koje bi naučili u dramskoj igri ili korištenju kućice za lutke.

$7.99

LEGO kreacije postaju oblik pripovijedanja kojim djeca ispričaju svoju priču. Nemojte se ljutiti na djecu kada se dugo igraju kockicama, one im pomažu u izgradnji i usavršavanju mnogo ostalih vještina, te im pomažu biti maštoviti i kreativni.

$7.99
$9.99

Ako želite svojim djevojčicama i dječacima kupiti nezaboravne poklone ovog Božića, mi vam predlažemo ovih 5 LEGO poklona. Božićni vijenac za $34.99, kuglice soba za $7.99 i Djeda Božićnjaka za $7.99.

$36.99

Tu je i figura orašara za $9.99 te naravno saonice Djeda Božićnjaka za $36.99, koji su odlični pokloni za sve one klince i klinceze koje želimo nagraditi!

Nadamo se da će ovog Božića vaša djeca uživati s ovim odličnim i zabavnim LEGO kockicama!